Afscheid aan zee

EEN RUSTIG EN GEPAST AFSCHEID OP EEN INTIEME PRIVÉ LOCATIE AAN ZEE, BIJ BEACHCLUB AT SEA OP HET STRAND VAN KIJKDUIN

Een uitvaart is een bijzondere en persoonlijke aangelegenheid. Beachclub At Sea helpt jullie graag om dit speciale afscheid volledig te verzorgen, zodat jullie onbezorgd en rustig afscheid kunnen nemen met vrienden en familie.

  • Wij bieden jullie verschillende ruimtes – binnen en buiten
  • Een bijzonder, besloten en intieme setting
  • Gepast afscheid met een klein gezelschap of een grotere groep
  • Volledige ontzorging voor een rustig afscheid

Meer weten of de mogelijkheden bespreken?

EEN AFSCHEID BIJ BEACHCLUB AT SEA

  • Een rustige en intieme locatie op het strand van Kijkduin
  • Koffie & thee, lunch- en borrelarrangementen
  • Volledig ontzorgd, onbezorgd en in rust afscheid nemen
  • Ruimte voor diverse gezelschappen

Word volledig ontzorgd en neem in alle rust afscheid. Wij staan graag voor jullie klaar.

NEEM AFSCHEID AAN ZEE

Ben je op zoek naar een bijzondere en rustige locatie aan zee om afscheid te nemen van een dierbare? Beachclub At Sea staat jullie graag bij in deze moeilijke tijd en helpt jullie het afscheid tot in de puntjes te verzorgen.

Beachclub At Sea heeft door de jaren heen meerdere uitvaarten mogen verzorgen en weet daarom precies wat daar allemaal bij komt kijken. Wij staan jullie graag bij in deze zware tijd en helpen jullie van de uitvaart iets bijzonders te maken en deze geheel naar jullie wens te laten verlopen.

Zo zorgen we voor de gewenste aankleding, muziek en techniek, het ontvangst en een prettige afsluiting, in een intieme en besloten setting aangekleed naar jullie wensen. Wij zorgen dat alles goed verloopt, zodat jullie je onder de genodigden kunnen begeven en in alle rust afscheid kunnen nemen.

Trouwdag 28 juni 2019 8,9 Geplaatst op: 01 juli 2019 Wat hebben wij een topdag gehad!! Alles was precies georganiseerd zoals van tevoren afgesproken. Brigitte is een topvrouw, die graag meedenkt en door haar ervaring van onze dag echt een topdag gemaakt heeft. Lekker eten, mooie locatie, genoeg mogelijkheden bij mooi en slechter weer. Duidelijke offerte, goede prijs-kwaliteitverhouding. Echt een aanrader als jullie op het strand willen trouwen! - Angela de Best
Trouwdag 29 mei 2019 9,9 Geplaatst op: 14 juni 2019 Het personeel doet er alles aan om de dag volledig naar wens te laten verlopen. Er wordt veel aandacht in de voorbereidingen gestopt waarbij het contact soepel en snel verloopt. De dag was fantastisch! Het personeel is vriendelijk, er hangt een relaxte sfeer, het eten was heerlijk. Een aanrader is ook zeker het ontbijt de volgende dag om nog eens na te genieten. - Jeanette van Bommel
"Dit was niet de eerste keer en zeker ook niet de laatste keer, dat wij dit culinaire paleisje op het strand bezochten. Het eten was heerlijk. De bediening was attent en vriendelijk. Kortom een heerlijk avondje aan het strand!" - Rob D.
"Een heerlijke avond gehad. Het was druk,maar service prima en ook goed op de hoogte van allergieën. Gaf goed advies wat wel en niet kon. Onze eerste aftrap op het strand was top. Er zullen nog meer volgen!" - Sandra B.
Trouwdag 12 juli 2019 8,7 Geplaatst op: 15 juli 2019 Onze bruiloft afgelopen vrijdag was fantastisch. Helaas werkte het weer niet echt mee maar At Sea toverde het terras om tot een prachtige ceremonieplek. Alles was top geregeld. We hadden een intieme bruiloft met veel kleine kindjes. Voor ons was het ontzettend fijn dat At Sea nu een event locatie is en dat je alle ruimtes voor 'jezelf' hebt. De bediening was perfect, het eten was heerlijk en we hebben nergens naar om hoeven kijken. Daadwerkelijk onze droom bruiloft op het strand gehad. Merci At Sea!! - Inez Schwanen

EEN BIJZONDERE LOCATIE OMGEVEN DOOR RUST

Beachclub At Sea wordt, als één van de laatste strandpaviljoens op het strand van Kijkduin, omgeven door rust en ruimte. De mooie locatie biedt ruimte voor een rustige strandwandeling met een vrij uitzicht op zee – voor of na het afscheid.

Ondanks de rustige locatie is Beachclub At Sea zeer eenvoudig te bereiken en ligt op slechts 3 minuten loopafstand van het parkeerterrein. Voor de mensen die minder goed ter been zijn regelen we speciaal vervoer.

We bieden verschillende binnen en buitenruimtes, waarmee we voorbereid zijn op verschillende weersomstandigheden. Zo kunnen we zowel kleinere als grotere gezelschappen een intieme setting bieden – weer of geen weer.

Bekijk tour Ga naar 360° tour

Voor ieder evenement hebben wij het juiste terras beschikbaar. Voor groepen vanaf 25 tot 500 personen reserveren wij dit graag exclusief, waardoor de privacy absoluut 100% gewaarborgd wordt. De combinatie van Beachclub At Sea en Beachclub Titus is geschikt voor evenementen tot 1200 personen (bedrijfsfeest, conferentie, product presentatie, etc etc). Aan alle evenementen bieden wij de garantie dat bij “minder weer” de ruimtes comfortabel overkapt worden: dus warm, droog in een prachtige entourage.

Passende en bijzondere arrangementen

Kies een arrangement dat aansluit bij jullie wensen. Zo kunnen jullie kiezen uit koffie en thee, gebak en broodjes of kiezen voor een Borrel & Bite arrangement. Ook kunnen jullie ervoor kiezen om van te voren of na afloop met familie te ontbijten, lunchen of dineren. Daarnaast bieden we High Tea, diverse specials en limonadedeals en knutseltafels voor de kleintjes. Vertel ons wat jullie wensen zijn, we denken graag met jullie mee. Wij staan met liefde voor jullie klaar om deze belangrijke dag een bijzondere invulling te geven.

Volledig ontzorgd, rustig afscheid nemen

Beachclub At Sea staat jullie graag bij en neemt jullie – indien gewenst – alle zorgen uit handen. We bespreken zorgvuldig jullie wensen en onderhouden goed contact met de uitvaartondernemer. Met de gewenste aankleding zorgen wij voor een intieme en persoonlijke setting. Ook zorgen we voor de benodigde techniek, het geluid en een gepaste opstelling. Met onze ruime ervaring in het organiseren van uitvaarten, nemen we met liefde de organisatie uit handen. We helpen jullie graag in alle rust en persoonlijk afscheid te nemen.

Benieuwd naar meer of de mogelijkheden bespreken?