Bedrijfsfeesten Beachclub At Sea

EEN TOP TEAM ONTSTAAT TIJDENS EEN ONVERGETELIJK BEDRIJFSFEEST IN DE SFEERVOLLE BEACHCLUB AT SEA OP HET STRAND VAN KIJKDUIN

Het jaarlijkse bedrijfsuitje, een grote mijlpaal, een jubileum of een andere aangelegenheid die de feestelijke aandacht verdient?

Bij Beachclub At Sea kun je zo groot of klein uitpakken als je wilt, weer of geen weer. Ons team staat voor jullie paraat om van het bedrijfsfeest er één om nooit te vergeten te maken.

 • Intieme en bijzondere locatie aan het strand van Kijkduin
 • Ruim paviljoen, sfeervolle zalen, geautomatiseerde overkapping
 • Verantwoorde producten, duurzame bereiding
 • Privéruimtes voor groepen tot 400 personen
 • Mogelijkheid om Beachclub At Sea en Titus te combineren
 • Korting op maandag, dinsdag en woensdag
 • Gratis parkeren, op 3 minuten loopafstand

Borrels & Bites

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een netwerkborrel of een intieme setting voor een sfeervol jubileum? Beachclub At Sea biedt de ideale omgeving voor een gezellige Borrel & Bite. De verschillende sfeervolle zalen en de besloten privé terrassen met geautomatiseerde overkapping, bieden ruimte aan diverse partijen.

 • Heerlijke cocktails en bijzondere hapjes
 • Ontspannen borrelen met uitzicht op zee
 • Diverse borrelarrangementen
 • Volledig ontzorgd, onbezorgd genieten
"Dit was niet de eerste keer en zeker ook niet de laatste keer, dat wij dit culinaire paleisje op het strand bezochten. Het eten was heerlijk. De bediening was attent en vriendelijk. Kortom een heerlijk avondje aan het strand!" - Rob D.
"Een heerlijke avond gehad. Het was druk,maar service prima en ook goed op de hoogte van allergieën. Gaf goed advies wat wel en niet kon. Onze eerste aftrap op het strand was top. Er zullen nog meer volgen!" - Sandra B.

EEN SFEERVOL EN SPETTEREND BEDRIJFSFEEST

Jullie bedrijfsfeest wordt er één om nooit te vergeten. Onthaal het team of de gasten in het ruime en volledig naar jouw smaak ingerichte strandpaviljoen. Zet de feestelijke toon met een glas champagne op het terras en geniet van de zonsondergang. Proost samen op een heerlijke en onvergetelijke avond.

 • Ruimte voor grote of kleine groepen
 • Entertainment, licht & geluid
 • Diverse borrelarrangementen
 • Volledig ontzorgd, onbezorgd genieten
Drankarrangementen & afkoop

Kies een drankarrangement dat past bij jullie gezelschap en feest. Komen de kids ook gezellig mee? Voor de kleintjes hebben wij passende arrangementen en limonadedeals. Wil je liever gasten op nacalculatie bestellen? Laten we samen de mogelijkheden bespreken.

DJ’s , licht & geluid

Kies een drankarrangement dat past bij jullie gezelschap en feest. Komen de kids ook gezellig mee? Voor de kleintjes hebben wij passende arrangementen en limonadedeals. Wil je liever gasten op nacalculatie bestellen? Laten we samen de mogelijkheden bespreken.

Samen onbezorgd genieten

Met ruim 29 jaar ervaring in het organiseren van evenementen en partijen, gaan wij graag de uitdaging aan om van jullie feest een onvergetelijke te maken. Vanaf de voorbereiding en organisatie, tot aan de gehele verzorging van de avond; wij staan vanaf het begin tot aan het eind voor je klaar. Zo kun jij onbezorgd genieten van deze bijzondere avond met je team of gasten.

Bekijk tour Ga naar 360° tour

Voor ieder evenement hebben wij het juiste terras beschikbaar. Voor groepen vanaf 25 tot 500 personen reserveren wij dit graag exclusief, waardoor de privacy absoluut 100% gewaarborgd wordt. De combinatie van Beachclub At Sea en Beachclub Titus is geschikt voor evenementen tot 1200 personen (bedrijfsfeest, conferentie, product presentatie, etc etc). Aan alle evenementen bieden wij de garantie dat bij “minder weer” de ruimtes comfortabel overkapt worden: dus warm, droog in een prachtige entourage.

TEAMBUILDING, ONTSPANNEN EN VERGADEREN AAN ZEE

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje of een (ont)spannende teambuildingsactiviteit? Bij Beachclub At Sea helpen wij je er een onvergetelijke dag of avond van te maken. Op zoek naar een mooie rustige locatie voor een belangrijke vergadering, waar ook ruimte is voor ontspanning? Wij ontvangen jou en je collega’s met open armen. Wij bieden diverse creatieve en sportieve groepsactiviteiten voor optimale teambuilding. Onze besloten vergaderruimtes en diverse vergaderruimtes maken jullie vergadering geslaagd. Wij bieden ruimte aan grote partijen tot 800 personen. Op zoek naar een locatie voor een grotere partij? Het is ook mogelijk om zowel Beachclub Titus als At Sea af te huren.

Wil je meer weten of de mogelijkheden bespreken? We komen graag met je in contact