Een event op maat bij Beachclub At Sea

Maak van jouw event een onvergetelijke ervaring aan zee

Heb je iets te vieren? Een jubileum, verjaardag,  bedrijfsfeest of productlancering? Dan ben je bij Beachclub at Sea aan het juiste adres. Wij hebben jaren ervaring voor zowel privé als zakelijke gelegenheden.

Ons terras is besloten en overkapt zodat ook bij mindere dagen er een sfeervol event plaats kan vinden. Wij maken van jouw event op maat een succes en nemen al je zorgen uit handen.

  • Groepen vanaf 10 personen
  • Diverse diner- en feestarrangementen
  • High Tea, Cocktails & borrel specials
  • Originele concepten, volledig ontzorgd
  • Bijzondere locatie aan zee

Wat je kunt verwachten

Beachclub At Sea biedt jou en je gasten – jong en oud – de ideale locatie  voor een evenement. Van aankleding tot hapjes, bediening en meer! Wij kunnen alles regelen.

  • Professioneel licht en geluid
  • Volledige aankleding naar jouw wensen
  • Een event om nooit te vergeten

Al onze events worden met zorg ontworpen. Geen enkel event is namelijk hetzelfde. Onze hapjes en drankjes worden met liefde en op duurzame wijze bereid. We toveren graag originele gerechten voor jullie op tafel, passend bij de doelgroep van het event. Sluit het event knallend af met een vuurwerkshow!

Trouwdag 28 juni 2019 8,9 Geplaatst op: 01 juli 2019 Wat hebben wij een topdag gehad!! Alles was precies georganiseerd zoals van tevoren afgesproken. Brigitte is een topvrouw, die graag meedenkt en door haar ervaring van onze dag echt een topdag gemaakt heeft. Lekker eten, mooie locatie, genoeg mogelijkheden bij mooi en slechter weer. Duidelijke offerte, goede prijs-kwaliteitverhouding. Echt een aanrader als jullie op het strand willen trouwen! - Angela de Best
Trouwdag 29 mei 2019 9,9 Geplaatst op: 14 juni 2019 Het personeel doet er alles aan om de dag volledig naar wens te laten verlopen. Er wordt veel aandacht in de voorbereidingen gestopt waarbij het contact soepel en snel verloopt. De dag was fantastisch! Het personeel is vriendelijk, er hangt een relaxte sfeer, het eten was heerlijk. Een aanrader is ook zeker het ontbijt de volgende dag om nog eens na te genieten. - Jeanette van Bommel
"Dit was niet de eerste keer en zeker ook niet de laatste keer, dat wij dit culinaire paleisje op het strand bezochten. Het eten was heerlijk. De bediening was attent en vriendelijk. Kortom een heerlijk avondje aan het strand!" - Rob D.
"Een heerlijke avond gehad. Het was druk,maar service prima en ook goed op de hoogte van allergieën. Gaf goed advies wat wel en niet kon. Onze eerste aftrap op het strand was top. Er zullen nog meer volgen!" - Sandra B.
Trouwdag 12 juli 2019 8,7 Geplaatst op: 15 juli 2019 Onze bruiloft afgelopen vrijdag was fantastisch. Helaas werkte het weer niet echt mee maar At Sea toverde het terras om tot een prachtige ceremonieplek. Alles was top geregeld. We hadden een intieme bruiloft met veel kleine kindjes. Voor ons was het ontzettend fijn dat At Sea nu een event locatie is en dat je alle ruimtes voor 'jezelf' hebt. De bediening was perfect, het eten was heerlijk en we hebben nergens naar om hoeven kijken. Daadwerkelijk onze droom bruiloft op het strand gehad. Merci At Sea!! - Inez Schwanen

JOUW EVENT OP MAAT

Op zoek naar een knusse of juist ruime locatie voor jouw event op maat? Kies één of combineer meerdere terrassen of een zaal in het paviljoen.

Zaal / Terras Oppervlak Receptie / Feest Lunch / Diner
Restaurant 450m2 120 pers 90 diner
Terras Scheveningen 100m2 100 pers 70 diner
Terras Kijkduin 450m2 120 pers 90 diner
Terras Noordzee 600m2 250 pers 150 diner
Icm Beachclub At Sea 2.300m2 1.200 pers 600 diner

Meer weten over de verschillende terrassen en zalen? We komen graag met je in gesprek en nemen graag de mogelijkheden met je door.

Bekijk tour Ga naar 360° tour

Voor ieder evenement hebben wij het juiste terras beschikbaar. Voor groepen vanaf 25 tot 500 personen reserveren wij dit graag exclusief, waardoor de privacy absoluut 100% gewaarborgd wordt. De combinatie van Beachclub At Sea en Beachclub Titus is geschikt voor evenementen tot 1200 personen (bedrijfsfeest, conferentie, product presentatie, etc etc). Aan alle evenementen bieden wij de garantie dat bij “minder weer” de ruimtes comfortabel overkapt worden: dus warm, droog in een prachtige entourage.