Een event op maat bij Beachclub At Sea

Maak van jouw event een onvergetelijke ervaring aan zee

Heb je iets te vieren? Een jubileum, verjaardag,  bedrijfsfeest of productlancering? Dan ben je bij Beachclub at Sea aan het juiste adres. Wij hebben jaren ervaring voor zowel privé als zakelijke gelegenheden.

Ons terras is besloten en overkapt zodat ook bij mindere dagen er een sfeervol event plaats kan vinden. Wij maken van jouw event op maat een succes en nemen al je zorgen uit handen.

  • Groepen vanaf 10 personen
  • Diverse diner- en feestarrangementen
  • High Tea, Cocktails & borrel specials
  • Originele concepten, volledig ontzorgd
  • Bijzondere locatie aan zee

Wat je kunt verwachten

Beachclub At Sea biedt jou en je gasten – jong en oud – de ideale locatie  voor een evenement. Van aankleding tot hapjes, bediening en meer! Wij kunnen alles regelen.

  • Professioneel licht en geluid
  • Volledige aankleding naar jouw wensen
  • Een event om nooit te vergeten

Al onze events worden met zorg ontworpen. Geen enkel event is namelijk hetzelfde. Onze hapjes en drankjes worden met liefde en op duurzame wijze bereid. We toveren graag originele gerechten voor jullie op tafel, passend bij de doelgroep van het event. Sluit het event knallend af met een vuurwerkshow!

"Dit was niet de eerste keer en zeker ook niet de laatste keer, dat wij dit culinaire paleisje op het strand bezochten. Het eten was heerlijk. De bediening was attent en vriendelijk. Kortom een heerlijk avondje aan het strand!" - Rob D.
"Een heerlijke avond gehad. Het was druk,maar service prima en ook goed op de hoogte van allergieën. Gaf goed advies wat wel en niet kon. Onze eerste aftrap op het strand was top. Er zullen nog meer volgen!" - Sandra B.

JOUW EVENT OP MAAT

Op zoek naar een knusse of juist ruime locatie voor jouw event op maat? Kies één of combineer meerdere terrassen of een zaal in het paviljoen.

Zaal / Terras Oppervlak Receptie / Feest Lunch / Diner
Restaurant 450m2 120 pers 90 diner
Terras Scheveningen 100m2 100 pers 70 diner
Terras Kijkduin 450m2 120 pers 90 diner
Terras Noordzee 600m2 250 pers 150 diner
Icm Beachclub At Sea 2.300m2 1.200 pers 600 diner

Meer weten over de verschillende terrassen en zalen? We komen graag met je in gesprek en nemen graag de mogelijkheden met je door.

Bekijk tour Ga naar 360° tour

Voor ieder evenement hebben wij het juiste terras beschikbaar. Voor groepen vanaf 25 tot 500 personen reserveren wij dit graag exclusief, waardoor de privacy absoluut 100% gewaarborgd wordt. De combinatie van Beachclub At Sea en Beachclub Titus is geschikt voor evenementen tot 1200 personen (bedrijfsfeest, conferentie, product presentatie, etc etc). Aan alle evenementen bieden wij de garantie dat bij “minder weer” de ruimtes comfortabel overkapt worden: dus warm, droog in een prachtige entourage.