Heb jij een passie voor goed eten, kwaliteit, verse ingrediënten, de herkomst van producten en het leveren van mooie innovatieve gerechten? Voor onze keuken in Beachclub At Sea zijn wij op zoek naar een enthousiaste, teamgerichte hulpkok voor minimaal 24 uur per week.
Vacture: Hulpkok

JOUW VOORNAAMSTE TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:
- Verrichten van voorbereidende werkzaamheden, zoals wassen, snijden en opdelen van grondstoffen zoals groenten, vlees en/of vis
- Beoordelen van de te gebruiken ingrediënten op versheid, houdbaarheid e.d.
- Bewaken van de kwaliteit volgens de richtlijnen van Beachclub At Sea
- Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en – machines, volgens de HACCP regels
- Naleven van de voorschriften op het gebied van veiligheid, HACCP en service standaarden
Wij vragen van jou:
- Creativiteit en innovativiteit;
- Goede Nederlandse of Engelse spreek- en schrijfvaardigheid;
- Goede communicatieve vaardigheden;
- Enthousiasme
- Stressbestendigheid;
- Kwaliteitsgerichtheid.

Bekijk
tour Ga naar 360° tour
Voor ieder evenement hebben wij het juiste terras beschikbaar. Voor groepen vanaf 25 tot 500 personen reserveren wij dit graag exclusief, waardoor de privacy absoluut 100% gewaarborgd wordt. De combinatie van Beachclub At Sea en Beachclub Titus is geschikt voor evenementen tot 1200 personen (bedrijfsfeest, conferentie, product presentatie, etc etc). Aan alle evenementen bieden wij de garantie dat bij “minder weer” de ruimtes comfortabel overkapt worden: dus warm, droog in een prachtige entourage.


