Vacture: Kelner

Als kelner ben je iemand die eten of drank serveert in ons restaurant. Voordat het restaurant open gaat zorg je dat alles tot in de puntjes klaar staat. Als kelner ontvang je de gasten en wijs je deze naar de tafel om vervolgens hun bestellingen op te nemen. Een kelner moet een goed gevoel van timing hebben om juist in te kunnen schatten wanneer de gasten hun volgende maaltijd of drankje willen hebben. Als de gelegenheid weer sluit helpt de kelner met het afruimen van de tafels en andere schoonmaakwerkzaamheden.

Als kelner ben je een belangrijk visitekaartje van ons restaurant. De kelner moet er daarom verzorgd uitzien en op een correcte manier omgaan met de gasten. Ook het praten met de gasten is een belangrijk onderdeel van je taak. Dit hoeven niet hele gesprekken te zijn, maar wel genoeg om de waardering van de gasten te krijgen. Als kelner moet ook vragen van de gasten kunnen beantwoorden over eten en drank. Je hoeft natuurlijk geen sommelier te zijn, maar enige kennis van wijn en spijs helpt wel. Ook het aanbevelen van wijn bij eten behoort namelijk tot je taak.

JOUW VOORNAAMSTE TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

 • Het juist ontvangen van onze gasten
 • Het helpen van de gasten volgens de bedrijfsfilosofie
 • Het bewaken van de standaard
 • Toezien op de werkzaamheden van de runners
 • Het bewaken van een fijne werksfeer
 • Het houden van overzicht van de aan jouw toegewezen tafels

Wij vragen van jou:

 • Een positieve werkinstelling
 • Enthousiasme
 • Sterke sociale vaardigheden
 • Stressbestendigheid
 • Kwaliteitsgericht
 • Collegiaal
 • Goede Nederlandse of Engelse spreek- en schrijfvaardigheid
Trouwdag 28 juni 2019 8,9 Geplaatst op: 01 juli 2019 Wat hebben wij een topdag gehad!! Alles was precies georganiseerd zoals van tevoren afgesproken. Brigitte is een topvrouw, die graag meedenkt en door haar ervaring van onze dag echt een topdag gemaakt heeft. Lekker eten, mooie locatie, genoeg mogelijkheden bij mooi en slechter weer. Duidelijke offerte, goede prijs-kwaliteitverhouding. Echt een aanrader als jullie op het strand willen trouwen! - Angela de Best
Trouwdag 29 mei 2019 9,9 Geplaatst op: 14 juni 2019 Het personeel doet er alles aan om de dag volledig naar wens te laten verlopen. Er wordt veel aandacht in de voorbereidingen gestopt waarbij het contact soepel en snel verloopt. De dag was fantastisch! Het personeel is vriendelijk, er hangt een relaxte sfeer, het eten was heerlijk. Een aanrader is ook zeker het ontbijt de volgende dag om nog eens na te genieten. - Jeanette van Bommel
"Dit was niet de eerste keer en zeker ook niet de laatste keer, dat wij dit culinaire paleisje op het strand bezochten. Het eten was heerlijk. De bediening was attent en vriendelijk. Kortom een heerlijk avondje aan het strand!" - Rob D.
"Een heerlijke avond gehad. Het was druk,maar service prima en ook goed op de hoogte van allergieën. Gaf goed advies wat wel en niet kon. Onze eerste aftrap op het strand was top. Er zullen nog meer volgen!" - Sandra B.
Trouwdag 12 juli 2019 8,7 Geplaatst op: 15 juli 2019 Onze bruiloft afgelopen vrijdag was fantastisch. Helaas werkte het weer niet echt mee maar At Sea toverde het terras om tot een prachtige ceremonieplek. Alles was top geregeld. We hadden een intieme bruiloft met veel kleine kindjes. Voor ons was het ontzettend fijn dat At Sea nu een event locatie is en dat je alle ruimtes voor 'jezelf' hebt. De bediening was perfect, het eten was heerlijk en we hebben nergens naar om hoeven kijken. Daadwerkelijk onze droom bruiloft op het strand gehad. Merci At Sea!! - Inez Schwanen

Bekijk tour Ga naar 360° tour

Voor ieder evenement hebben wij het juiste terras beschikbaar. Voor groepen vanaf 25 tot 500 personen reserveren wij dit graag exclusief, waardoor de privacy absoluut 100% gewaarborgd wordt. De combinatie van Beachclub At Sea en Beachclub Titus is geschikt voor evenementen tot 1200 personen (bedrijfsfeest, conferentie, product presentatie, etc etc). Aan alle evenementen bieden wij de garantie dat bij “minder weer” de ruimtes comfortabel overkapt worden: dus warm, droog in een prachtige entourage.