Trouwen aan zee bij Beachclub At Sea

Heerlijk genieten van zon, zee en strand op de mooiste dag van uw leven? Beachclub At Sea biedt u als officiele trouwlocatie alle mogelijkheden.

Volledige bruiloft met ceremonie, meer dan 1000 gasten welkom voor heerlijk diner, drinks & muziek.

In combinatie met Beachclub Titus een officiële trouwlocatie.

UW COMPLETE TROUWERIJ TOT IN DE PUNTJES VERZORGD

Beachclub At Sea is sinds 2016 de hotspot op het Kijkduinse strand. Dankzij haar zus Beachclub Titus ontstaat er niet alleen een zeer ruimte mogelijkheid voor de ontvangst van uw gasten, ook jarenlange ervaring zorgen voor uw perfecte trouwerij.

Dankzij jarenlange kennis en ervaring maken wij samen uw trouwdag helemaal perfect. Geen wens is teveel en er is ruimte voor meer dan duizend gasten. U leest hier wat wij u onder meer kunnen bieden.

ZON, ZON, ZON. BIJ AT SEA IS HET ALTIJD LEKKER WEER

Ontvang uw gasten op een van onze terrassen met een heerlijk verfrissende borrel of organiseer een overdekte ontvangst wanneer er enkele wolkjes zichtbaar zijn. Beachclub At Sea houdt het bij ieder weertype droog en brengt het zonnetje in huis met haar vrolijke en kleurrijke ruimtes.

Zaal / Terras Oppervlak Receptie / Feest Lunch / Diner
Restaurant 300m2 150 pers 80 diner
Noord 200m2 100 pers 60 diner
Zuid 450m2 225 pers 125 diner
West/Zeezijde 200m2 100 pers 60 diner
At Sea + Titus 4.200m2 1.200 pers 600 diner

Wanneer u trouwt bij Beachclub At Sea beschikt u over een besloten terras of zaal waar de intieme sferen ontstaan zoals ieder zou willen op de trouwdag.

Naast de unieke locatie van Beachclub At Sea op strand Kijkduin, biedt een besloten terras of ruimte de mogelijkheid uw eigen finishing touch te geven en zo de optimale sfeer te creëren.

Ongeacht het seizoen, drukte of uw wensen, Beachclub At Sea denkt met u mee om de mooiste dag van uw leven tot een succes te  maken.

BESLOTEN HUWELIJKSCEREMONIE

Beachclub At Sea werkt samen met de gemeente Den Haag en kan als officiële trouwlocatie uw huwelijksceremonie verzorgen. Op het strand of een van onze terrassen, een unieke en onvergetelijke ceremonie is gegarandeerd.

Trouwen in de gemeente Den Haag wordt door Beachclub At Sea ook mogelijk gemaakt door een officiële trouwambtenaar.

Geen reden om het strand te verlaten of uw gasten naar meerdere locaties te laten reizen. Wanneer u trouwt bij Beachclub At Sea verblijft u de hele dag op het strand, hoe fijn is dat?!

EEN DINER OF SHARED DINING ALS IDEALE HAPJES OP UW TROUWERIJ

Liever uw gasten de vrijheid geven tijdens het diner? Het shared dining foodconcept van Beachclub At Sea, gevormd door kleine hapjes en heerlijke borrels, is natuurlijk ook te combineren met uw huwelijksdag.

LIVE MUZIEK OF KNALLENDE DJ’S

Om uw huwelijksdag goed af te sluiten is een bruisend feest natuurlijk de ideale oplossing. Beachclub At Sea verzorgt daarvoor een DJ of in overleg een live muziekband naar uw keuze.

U beschikt over een ruim assortiment dranken dat geschonken wordt gedurende het feest, vanuit uw eigen ruimte of vanuit de algemene beachbar.

Wilt u gebruikmaken van onze technische installaties? Naast een muziekinstallatie biedt Beachclub At Sea TV schermen. Vraag ons naar alle mogelijkheden.

OOK EEN TERUGBLIK OP DE MOOISTE DAG VAN UW LEVEN WORDT VERZORGD

Onze huisfotograaf biedt kwalitatief hoogstaande beelden zodat ook van de latere uurtjes te genieten blijft na uw huwelijksdag.

Beachclub At Sea kan voor u een fotograaf verzorgen maar biedt ook de mogelijkheid videobeelden te laten opnemen, vanaf de grond én vanuit de lucht.