Vacture: Shiftleader

Voor onze Beachclub zijn we op zoek naar gemotiveerde shiftleaders. Als shiftleader ben je verantwoordelijk voor het aansturen van uitvoerend personeel en zorg je ervoor dat opeenvolgende ploegen allemaal met dezelfde informatie aan het werk gaan. Dit om de continuïteit van de werkzaamheden te bewaken en om een veilige werkomgeving te waarborgen. Het beroep van Shiftleader is dan ook vooral gericht op het leiding geven aan mensen.

De voornaamste taak van de Shiftleader is het werkproces zo vlot en soepel mogelijk te laten verlopen. Om dit te kunnen doen is het belangrijk dat je als Shiftleader overwicht hebt en goed met werknemers kan communiceren. Onze ideale kandidaat heeft affiniteit met het vak en relevante werkervaring in een soortgelijke functie.

JOUW VOORNAAMSTE TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

 • Verantwoordelijkheid dragen voor het restaurant en personeel
 • Het toezien op de werkzaamheden van de kelners en runners
 • Rapporteren naar de manager
 • Bij afwezigheid van de manager leidinggeven aan het team en zorg dragen voor het bewaken van de kwaliteit en de uitvoering hiervan. Je zorgt dat de richtlijnen van Beachclub At Sea worden nageleefd.
 • Het maken van bestellingen.
 • Het bewaken van een fijne werksfeer
 • Zorgdragen dat er gewerkt wordt op het gebied van de vastgelegde service standaarden.

Wij vragen van jou:

 • Creativiteit en ervaring
 • Enthousiasme
 • Goede leidinggevende vaardigheden
 • Goede Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Goede sociale vaardigheden
 • Stressbestendig
 • Kwaliteitsgericht
Trouwdag 28 juni 2019 8,9 Geplaatst op: 01 juli 2019 Wat hebben wij een topdag gehad!! Alles was precies georganiseerd zoals van tevoren afgesproken. Brigitte is een topvrouw, die graag meedenkt en door haar ervaring van onze dag echt een topdag gemaakt heeft. Lekker eten, mooie locatie, genoeg mogelijkheden bij mooi en slechter weer. Duidelijke offerte, goede prijs-kwaliteitverhouding. Echt een aanrader als jullie op het strand willen trouwen! - Angela de Best
Trouwdag 29 mei 2019 9,9 Geplaatst op: 14 juni 2019 Het personeel doet er alles aan om de dag volledig naar wens te laten verlopen. Er wordt veel aandacht in de voorbereidingen gestopt waarbij het contact soepel en snel verloopt. De dag was fantastisch! Het personeel is vriendelijk, er hangt een relaxte sfeer, het eten was heerlijk. Een aanrader is ook zeker het ontbijt de volgende dag om nog eens na te genieten. - Jeanette van Bommel
"Dit was niet de eerste keer en zeker ook niet de laatste keer, dat wij dit culinaire paleisje op het strand bezochten. Het eten was heerlijk. De bediening was attent en vriendelijk. Kortom een heerlijk avondje aan het strand!" - Rob D.
"Een heerlijke avond gehad. Het was druk,maar service prima en ook goed op de hoogte van allergieën. Gaf goed advies wat wel en niet kon. Onze eerste aftrap op het strand was top. Er zullen nog meer volgen!" - Sandra B.
Trouwdag 12 juli 2019 8,7 Geplaatst op: 15 juli 2019 Onze bruiloft afgelopen vrijdag was fantastisch. Helaas werkte het weer niet echt mee maar At Sea toverde het terras om tot een prachtige ceremonieplek. Alles was top geregeld. We hadden een intieme bruiloft met veel kleine kindjes. Voor ons was het ontzettend fijn dat At Sea nu een event locatie is en dat je alle ruimtes voor 'jezelf' hebt. De bediening was perfect, het eten was heerlijk en we hebben nergens naar om hoeven kijken. Daadwerkelijk onze droom bruiloft op het strand gehad. Merci At Sea!! - Inez Schwanen

Bekijk tour Ga naar 360° tour

Voor ieder evenement hebben wij het juiste terras beschikbaar. Voor groepen vanaf 25 tot 500 personen reserveren wij dit graag exclusief, waardoor de privacy absoluut 100% gewaarborgd wordt. De combinatie van Beachclub At Sea en Beachclub Titus is geschikt voor evenementen tot 1200 personen (bedrijfsfeest, conferentie, product presentatie, etc etc). Aan alle evenementen bieden wij de garantie dat bij “minder weer” de ruimtes comfortabel overkapt worden: dus warm, droog in een prachtige entourage.