Teambuilding, bedrijfsfeesten & activiteiten Beachclub At Sea

SAMEN UITWAAIEN EN DE TEAMBAND VERSTERKEN, MET EEN EXOTISCH BEDRIJFFEEST OF AVONTUURLIJK TEAMUITJE AAN ZEE

De (ont)spannendste teambuilding vind je op het strand, de gezelligste bedrijfsfeesten vier je met een uitzicht op zee – geniet samen bij Beachclub At Sea.

 • Intieme locatie op Kijkduin, ruim strandpaviljoen
 • Eenvoudig te bereiken met bus, auto, fiets of groepstransport
 • (All Inclusive) Feestarrangementen & (diner)specials
 • Uiteenlopende teamuitjes en groepsactiviteiten
 • Ruimte voor 10 tot 800 personen, halve dag of een hele dag

Een bedrijfsuitje aan het organiseren en de mogelijkheden bespreken?

VOEL JE WELKOM, VRIJ & BLIJ – WAAI SAMEN UIT OP HET STRAND

Beachclub At Sea biedt ruimte – zowel binnen als buiten – voor uiteenlopende groepen en partijen. Met ruim 25 jaar ervaring, weten wij als geen ander wat er komt kijken bij het organiseren van bedrijfsfeesten en teambuildingactiviteiten; we helpen je dan ook graag. We nemen met liefde de gehele organisatie van je bedrijfsfeest of teamuitje uit handen, zodat jij samen met je team optimaal kunt genieten.

 • 29 jaar ervaring in het organiseren van bruiloften aan zee
 • Een bruiloft verzorgd van A tot Z – van ceremonie tot feest
 • 100% genieten van elkaar, jullie vrienden en familie
 • De mooiste dag van jullie leven, zonder zorgen

GEZELLIGE TERRASSEN EN EEN SFEERVOL RESTAURANT MET ZEEZICHT

Kijkduin biedt een prachtige en vrije locatie, omgeven door rust. Beachclub At Sea heeft als één van de eerste strandpaviljoen een ware ereplaats, met vrij uitzicht op zee en de pier van Scheveningen. Geniet van de rust en privacy op deze unieke locatie, met nauwelijks tot geen doorloop van strandgangers. De volgende ruimtes zijn apart of gezamenlijk af te huren.

Zaal / Terras Oppervlak Receptie / Feest Lunch / Diner
Restaurant 450m2 120 pers 90 diner
Terras Scheveningen 100m2 100 pers 70 diner
Terras Kijkduin 450m2 120 pers 90 diner
Terras Noordzee 600m2 250 pers 150 diner
Icm Beachclub At Sea 2.3000m2 1.200 pers 600 diner
Trouwdag 28 juni 2019 8,9 Geplaatst op: 01 juli 2019 Wat hebben wij een topdag gehad!! Alles was precies georganiseerd zoals van tevoren afgesproken. Brigitte is een topvrouw, die graag meedenkt en door haar ervaring van onze dag echt een topdag gemaakt heeft. Lekker eten, mooie locatie, genoeg mogelijkheden bij mooi en slechter weer. Duidelijke offerte, goede prijs-kwaliteitverhouding. Echt een aanrader als jullie op het strand willen trouwen! - Angela de Best
Trouwdag 29 mei 2019 9,9 Geplaatst op: 14 juni 2019 Het personeel doet er alles aan om de dag volledig naar wens te laten verlopen. Er wordt veel aandacht in de voorbereidingen gestopt waarbij het contact soepel en snel verloopt. De dag was fantastisch! Het personeel is vriendelijk, er hangt een relaxte sfeer, het eten was heerlijk. Een aanrader is ook zeker het ontbijt de volgende dag om nog eens na te genieten. - Jeanette van Bommel
"Dit was niet de eerste keer en zeker ook niet de laatste keer, dat wij dit culinaire paleisje op het strand bezochten. Het eten was heerlijk. De bediening was attent en vriendelijk. Kortom een heerlijk avondje aan het strand!" - Rob D.
"Een heerlijke avond gehad. Het was druk,maar service prima en ook goed op de hoogte van allergieën. Gaf goed advies wat wel en niet kon. Onze eerste aftrap op het strand was top. Er zullen nog meer volgen!" - Sandra B.
Trouwdag 12 juli 2019 8,7 Geplaatst op: 15 juli 2019 Onze bruiloft afgelopen vrijdag was fantastisch. Helaas werkte het weer niet echt mee maar At Sea toverde het terras om tot een prachtige ceremonieplek. Alles was top geregeld. We hadden een intieme bruiloft met veel kleine kindjes. Voor ons was het ontzettend fijn dat At Sea nu een event locatie is en dat je alle ruimtes voor 'jezelf' hebt. De bediening was perfect, het eten was heerlijk en we hebben nergens naar om hoeven kijken. Daadwerkelijk onze droom bruiloft op het strand gehad. Merci At Sea!! - Inez Schwanen

UITGEBREID DINEREN OF ONTSPANNEN TAFELEN MET DE VOETEN IN HET ZAND

Beachclub At Sea serveert de heerlijkste en beste kwaliteit gerechten – zowel in een zakelijke of ontspannen informele setting. Van zakenlunch, een exotische BBQ tot aan een gezellige walking dinner; bij Beachclub At Sea bieden wij voor ieder gezelschap – zakenrelaties of team – een heerlijke en gepaste culinaire oplossing.

 • Gezonde en verantwoorde kwaliteitsproducten
 • Bijzondere en verrassende gerechten
 • Uitgebreide buffetten – ontbijt, lunch en diner
 • Diverse specials en dinerarrangementen
 • Duurzame en authentieke BBQ

Bekijk tour Ga naar 360° tour

Voor ieder evenement hebben wij het juiste terras beschikbaar. Voor groepen vanaf 25 tot 500 personen reserveren wij dit graag exclusief, waardoor de privacy absoluut 100% gewaarborgd wordt. De combinatie van Beachclub At Sea en Beachclub Titus is geschikt voor evenementen tot 1200 personen (bedrijfsfeest, conferentie, product presentatie, etc etc). Aan alle evenementen bieden wij de garantie dat bij “minder weer” de ruimtes comfortabel overkapt worden: dus warm, droog in een prachtige entourage.

EEN GEZELLIG BEDRIJFSFEEST IN – EN OM – EEN SFEERVOLLE BEACHCLUB

Er is misschien geen betere plek om tot elkaar te komen dan op het strand. Waai samen uit en kom nader tot elkaar tijdens een gezellig feest of een heerlijk diner. Culinair genieten met een prachtig uitzicht op zee.

 • Verschillende binnen- en buitenruimtes
 • Drank- en feestarrangementen
 • High Tea andere feestelijke specials
 • Beeld, licht en geluid aanwezig
 • Volledige ontzorging, incl. aankleding

OPTIMALE TEAMBUILDING MET EEN LEUK OF SPANNEND BEDRIJFSUITJE AAN ZEE

Verhoog de teamspirit en versterk het team met spannende en originele bedrijfsuitjes of teamactiviteiten op het strand. Heerlijk bijkomen en samen nagenieten bij Beachclub Titus onder het genot van een hapje en drankje met onze diverse arrangementen.

 • Het weer zal de pret niet drukken, diverse oplossingen
 • Uiteenlopende workshops & cursussen
 • Meerdere sportieve activiteiten – voor jong en oud
 • Bijzondere specials en arrangementen voor groepen
 • Programma’s op maat gemaakt voor jullie team
Culinair genieten

Onze gerechten worden bereid met duurzame kwaliteitsproducten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons centraal, wat zorgt voor verantwoorde bijzondere gerechten. Wij maken graag van een diner een onvergetelijke ervaring. Bijzondere wensen, diëten of allergieën? We houden er graag rekening mee!

Feesten & team specials

Maak van je teamuitje of jubileum een feest om nooit te vergeten. Beachclub At Sea helpt je graag om van jullie bedrijfsfeest een onvergetelijke en spetterende ervaring te maken. Van aankleding, licht, beeld & geluid; wij regelen het met liefde voor jullie. Aan passende drankarrangementen wordt natuurlijk ook gedacht, net als aan culinaire verrassingen – zoals een bijzondere foodtruck op het strand.

Teamuitjes & teambuildingactiviteiten

Verhoog de teamspirit en verstevig de band met (ont)spannende of sportieve activiteiten op het strand. Kies voor Expeditie Robinson, een Meerkamp of leer kitesurfen. Op zoek naar een binnen activiteit? Wij bieden diverse workshops en cursussen, geschikt voor uiteenlopende teams. Van te voren of na afloop genieten van een heerlijk hapje en drankje? We zetten met liefde een bijzonder arrangement voor jullie klaar.

Benieuwd naar meer of de mogelijkheden bespreken?