Een prachtige & relaxte bruiloft,
bij Beachclub At Sea

Trouwen op het strand met de voeten in het zand de
mooiste dag van jullie leven

Ontspannen en volledig ontzorgd trouwen op het strand, volop genieten van elkaar.

  • Wij berekenen GEEN huur voor de locatie
  • Capaciteit ceremonie voor 10 – 450 personen
  • Drankarrangementen, diner, lunch, feest en bruidstaart
  • Decoratie, muziek en draaiboek wordt verzorgd door ons
  • Verschillende terrassen, zalen en flexibele overkapping

Samen jullie droombruiloft bespreken? Vraag een offerte aan of maak een afspraak.

JULLIE LIEFDE, JULLIE DAG,
JULLIE DROOMBRUILOFT AAN ZEE

100% Genieten van jullie dag, elkaar, vrienden en familie.

Wij nemen graag de hele organisatie van elk gewenste droombruiloft uit handen, zodat jullie optimaal kunnen genieten van deze prachtige dag.

  • Ruim 30 jaar ervaring in het organiseren van bruiloften aan zee
  • Wij verzorgen een bruiloft van A tot Z! Van ceremonie tot feest
  • 100% genieten van elkaar, jullie vrienden en familie
  • De mooiste dag van jullie leven, zonder zorgen
Trouwdag 28 juni 2019 8,9 Geplaatst op: 01 juli 2019 Wat hebben wij een topdag gehad!! Alles was precies georganiseerd zoals van tevoren afgesproken. Brigitte is een topvrouw, die graag meedenkt en door haar ervaring van onze dag echt een topdag gemaakt heeft. Lekker eten, mooie locatie, genoeg mogelijkheden bij mooi en slechter weer. Duidelijke offerte, goede prijs-kwaliteitverhouding. Echt een aanrader als jullie op het strand willen trouwen! - Angela de Best
Trouwdag 29 mei 2019 9,9 Geplaatst op: 14 juni 2019 Het personeel doet er alles aan om de dag volledig naar wens te laten verlopen. Er wordt veel aandacht in de voorbereidingen gestopt waarbij het contact soepel en snel verloopt. De dag was fantastisch! Het personeel is vriendelijk, er hangt een relaxte sfeer, het eten was heerlijk. Een aanrader is ook zeker het ontbijt de volgende dag om nog eens na te genieten. - Jeanette van Bommel
"Dit was niet de eerste keer en zeker ook niet de laatste keer, dat wij dit culinaire paleisje op het strand bezochten. Het eten was heerlijk. De bediening was attent en vriendelijk. Kortom een heerlijk avondje aan het strand!" - Rob D.
"Een heerlijke avond gehad. Het was druk,maar service prima en ook goed op de hoogte van allergieën. Gaf goed advies wat wel en niet kon. Onze eerste aftrap op het strand was top. Er zullen nog meer volgen!" - Sandra B.
Trouwdag 12 juli 2019 8,7 Geplaatst op: 15 juli 2019 Onze bruiloft afgelopen vrijdag was fantastisch. Helaas werkte het weer niet echt mee maar At Sea toverde het terras om tot een prachtige ceremonieplek. Alles was top geregeld. We hadden een intieme bruiloft met veel kleine kindjes. Voor ons was het ontzettend fijn dat At Sea nu een event locatie is en dat je alle ruimtes voor 'jezelf' hebt. De bediening was perfect, het eten was heerlijk en we hebben nergens naar om hoeven kijken. Daadwerkelijk onze droom bruiloft op het strand gehad. Merci At Sea!! - Inez Schwanen

Weer of geen weer? Altijd (bruilofts)feest

Huiverig voor die Nederlandse buien? Bij Beachclub At Sea houden we de bruidstaart, jullie en de gasten droog door onze overkappingssystemen. Ongeacht de weeromstandigheden.

Het echte “Hollandse weer” is en blijft onvoorspelbaar. Wij maken daarom altijd een goed en slecht weer scenario. Zo bereiden wij onszelf, maar ook jullie, voor op de eventuele “nood” wijzigingen. Gelukkig hebben wij een flexibele overkapping en is het terras binnen no time overdekt. Mocht het op jullie dag toch wat minder weer zijn dan doen wij er alles aan om er alsnog een stralende dag van te maken!

Kijkduin, DE droomlocatie om te trouwen aan zee

De locatie van Beachclub At Sea biedt de ideale trouwlocatie op het strand. Het rustige Kijkduin biedt een unieke en rustige locatie, wat zorgt voor een intieme sfeer en 100% romantiek.

Omdat wij aan het rustigere gedeelte van Kijkduin gevestigd zijn is er weinig doorloop van strandgasten. De Beachclub is omgeven door natuur en rust en is vanaf het parkeerterrein slechts in 3 minuten wandelen te bereiken! Een prachtig entree aan zee met de trap naar beneden. Het grote voordeel van At Sea is dat wij deze prachtige locatie alleen beschikbaar stellen voor feesten en partijen. Wij zijn dus gesloten voor reguliere gasten.

ONBEZORGD GENIETEN

DE trouwceremonie aan zee

Geef elkaar het ja-woord, met de wind door de haren en de voeten in het zand. Ontspannen trouwen doe je op het strand! Beachclub At Sea verzorgt graag jullie trouwceremonie, waarbij jullie belofte voor eeuwige liefde wordt bevestigd door de trouwambtenaar van de gemeente Den Haag. Zorgeloos trouwen en genieten, onder de stralende zon uitkijkend op zee.

Toasten op de liefde en genieten van de mooiste – en lekkerste – taart

Beachclub At Sea serveert, na de huwelijksvoltrekking, jullie prachtige en heerlijke bruidstaart. Daarbij voorzien wij jullie gasten ook van een feestelijk glas bubbels (of een ander drankje), om samen met jullie op de liefde te toasten. Trouwen op het strand, op jullie privéterras of in één van onze sfeervolle binnenruimtes. Toast op de liefde met de beste kwaliteit en heerlijkste drankjes, met taart.

Uitgebreid dineren of ongedwongen tafelen

Beachclub At Sea biedt diverse mogelijkheden betreft jullie culinaire wensen. Of jullie nu kiezen voor een uitgebreid en luxe diner, een BBQ op het strand of een Mediterrane lunch; Beachclub At Sea biedt jullie verschillende arrangementen waarbij alles met liefde wordt bereid en geserveerd.

LET’S DANCE

Sluit jullie trouwdag af met een spectaculair feest. Vier de liefde in geheel eigen stijl. Kies voor een traditioneel trouwfeest of eindig de dag met een uniek thema.

In onze bar of jullie eigen privébar serveren wij een breed assortiment aan binnenlandse en buitenlandse dranken. Naast een drankje alle gasten ook voorzien van een hapje? Ons personeel gaat graag rond met feestelijke lekkernijen.

Een DJ of live band voor tijdens de feestavond? Geen probleem! Wij regelen het met veel plezier. Live beelden op een groot scherm of jullie prachtige foto’s laten zien gedurende de avond? Alles kan! Wij beschikken over diverse kwalitatief hoge apparatuur om dit voor jullie mogelijk te maken.

Jullie trouwdromen bespreken of nieuwsgierig naar meer?

Download de speciale trouwbrochure of maak een afspraak.

"De mooiste dag van jullie leven
vier je aan zee"

Bekijk tour Ga naar 360° tour

Voor ieder evenement hebben wij het juiste terras beschikbaar. Voor groepen vanaf 25 tot 500 personen reserveren wij dit graag exclusief, waardoor de privacy absoluut 100% gewaarborgd wordt. De combinatie van Beachclub At Sea en Beachclub Titus is geschikt voor evenementen tot 1200 personen (bedrijfsfeest, conferentie, productpresentatie, etc etc). Aan alle evenementen bieden wij de garantie dat bij “minder weer” de ruimtes comfortabel overkapt worden: dus warm, droog in een prachtige entourage.