Een prachtige & relaxte bruiloft,
bij Beachclub At Sea

Trouwen op het strand met de voeten in het zand de
mooiste dag van jullie leven

Ontspannen en volledig ontzorgd trouwen op het strand, volop genieten van elkaar.

 • Wij berekenen GEEN huur voor de locatie
 • Capaciteit ceremonie voor 10 – 450 personen
 • Drankarrangementen, diner, lunch, feest en bruidstaart
 • Trouwambtenaar, muziek en draaiboek wordt verzorgd door ons
 • Verschillende terrassen, zalen en flexibele overkapping

Samen jullie droombruiloft bespreken? Vraag een offerte aan of maak een afspraak.

JULLIE LIEFDE, JULLIE DAG,
JULLIE DROOMBRUILOFT AAN ZEE

Volledig ontzorgd, volledig genieten van elkaar, familie & vrienden

Wij nemen jullie graag de hele organisatie van jullie droombruiloft uit handen, zodat jullie 100% kunnen genieten van jullie dag, elkaar, vrienden en familie.

 • 29 jaar ervaring in het organiseren van bruiloften aan zee
 • Een bruiloft verzorgd van A tot Z – van ceremonie tot feest
 • 100% genieten van elkaar, jullie vrienden en familie
 • De mooiste dag van jullie leven, zonder zorgen
"Dit was niet de eerste keer en zeker ook niet de laatste keer, dat wij dit culinaire paleisje op het strand bezochten. Het eten was heerlijk. De bediening was attent en vriendelijk. Kortom een heerlijk avondje aan het strand!" - Rob D.
"Een heerlijke avond gehad. Het was druk,maar service prima en ook goed op de hoogte van allergieën. Gaf goed advies wat wel en niet kon. Onze eerste aftrap op het strand was top. Er zullen nog meer volgen!" - Sandra B.
Weer of geen weer? Altijd (bruilofts)feest

Huiverig voor die Nederlandse buien? Bij Beachclub At Sea houden we de bruidstaart, jullie en de gasten droog door onze overkappingssystemen – ongeacht de weeromstandigheden.

 • Een ‘stralende’ trouwlocatie – weer of geen weer
 • Flexibele overkapping, verschillende terrassen en zalen
 • Een ruime en flexibele binnenruimte
 • Onze ruimtes, jullie stijl of thema
Kijkduin, DE droomlocatie om te trouwen aan zee

De locatie van Beachclub At Sea biedt de ideale trouwlocatie op het strand. Het rustige Kijkduin biedt een unieke en rustige locatie, wat zorgt voor een intieme sfeer en 100% romantiek.

 • Een prachtig entree aan zee
 • Een besloten privé terras
 • Zalen van verschillende grootte
 • Weinig doorloop en omgeven door natuur en rust
 • Gratis parkeerplaats op slechts 3 min loopafstand

"De mooiste dag van jullie leven
vier je aan zee"

Bekijk tour Ga naar 360° tour

Voor ieder evenement hebben wij het juiste terras beschikbaar. Voor groepen vanaf 25 tot 500 personen reserveren wij dit graag exclusief, waardoor de privacy absoluut 100% gewaarborgd wordt. De combinatie van Beachclub At Sea en Beachclub Titus is geschikt voor evenementen tot 1200 personen (bedrijfsfeest, conferentie, product presentatie, etc etc). Aan alle evenementen bieden wij de garantie dat bij “minder weer” de ruimtes comfortabel overkapt worden: dus warm, droog in een prachtige entourage.

Onbezorgd genieten

DE trouwceremonie aan zee

Geef elkaar het ja-woord, met de wind door de haren en de voeten in het zand – ontspannen trouwen doe je op het strand. Beachclub At Sea verzorgt graag jullie trouwceremonie, waarbij jullie belofte voor eeuwige liefde wordt bevestigd door de trouwambtenaar van de gemeente Den Haag. Zorgeloos trouwen en genieten, onder de stralende zon uitkijkend op zee.

Toasten op de liefde en genieten van de mooiste – en lekkerste – taart

Beachclub At Sea serveert, na de huwelijksvoltrekking, jullie prachtige en heerlijke bruidstaart. Daarbij voorzien wij jullie gasten ook van een feestelijk glas champagne (of een ander drankje), om samen met jullie op de liefde te toasten. Trouwen op het strand, op jullie privéterras of in één van onze sfeervolle binnenruimtes. Toast op de liefde met de beste kwaliteit en heerlijkste drankjes, met taart.

Uitgebreid dineren of ongedwongen tafelen

Beachclub At Sea biedt de heerlijkste specials, arrangementen en buffetten. Of jullie nu kiezen voor een uitgebreid en luxe diner, een exotische BBQ op het strand, een authentieke High Tea of ontspannen buffet; Beachclub At Sea biedt jullie de heerlijke lunch- en diner arrangementen, met liefde bereid en geserveerd.

VIER DE LIEFDE TOT IN DE LATE UURTJES

Sluit jullie trouwdag af met een spectaculair feest. Vier jullie feest geheel in jullie stijl. Kies voor een traditioneel trouwfeest of sluit jullie dag af met een uniek thema.

In onze bar of jullie eigen privébar serveren we een breed assortiment aan binnenlandse en buitenlandse dranken. Naast een drankje, jullie gasten ook voorzien van een hapje? Ons personeel gaat graag rond met feestelijke lekkernijen.

Wij beschikken over een kwalitatief hoog geluidssysteem en verschillende breedbeeldschermen waarop foto’s en video’s getoond kunnen worden. DJ of live band? Wij regelen het graag voor jullie.

Jullie trouwdromen bespreken of nieuwsgierig naar meer?

Download de speciale trouwbrochure of maak een afspraak.