Vergaderen bij Beachclub At Sea

VOLOP INSPIRATIE IN EEN OASE VAN RUST, MET ALLE LUXE EN COMFORT DIE JE NODIG HEBT – VERGADEREN AAN ZEE IN KIJKDUIN

Zoek je naar een bijzondere plek om te vergaderen, een plek die jou en je team een boost aan inspiratie en inzichten geeft? Kom vergaderen op het strand van Kijkduin, profiteer van de rust en ruimte, laat je inspireren door de omgeving en geniet van onze heerlijke vergaderarrangementen.

 • Diverse rustige en besloten vergaderruimtes
 • Snelle WiFi, whiteboard & flipover
 • Verschillende vergaderarrangementen
 • Teamuitjes, zakendiners & groepsspecials
 • Op 3 minuten afstand van OV en parkeerplaats
 • Korting op maandag, dinsdag & woensdag

Een oase van rust, voorzien van alle gemakken

Beachclub At Sea biedt al het comfort en de privacy die jullie nodig hebben voor een productieve vergadering. Het prachtige strand, de duinen en zee zorgen voor een flink boost aan inspiratie en motivatie.

 • Prachtige en rustige omgeving
 • Diverse besloten vergaderruimtes
 • Lichte, rustige en comfortabele setting
 • Snelle WiFi, whiteboard & flipover
 • Ruimte voor kleine en grote groepen
Trouwdag 28 juni 2019 8,9 Geplaatst op: 01 juli 2019 Wat hebben wij een topdag gehad!! Alles was precies georganiseerd zoals van tevoren afgesproken. Brigitte is een topvrouw, die graag meedenkt en door haar ervaring van onze dag echt een topdag gemaakt heeft. Lekker eten, mooie locatie, genoeg mogelijkheden bij mooi en slechter weer. Duidelijke offerte, goede prijs-kwaliteitverhouding. Echt een aanrader als jullie op het strand willen trouwen! - Angela de Best
Trouwdag 29 mei 2019 9,9 Geplaatst op: 14 juni 2019 Het personeel doet er alles aan om de dag volledig naar wens te laten verlopen. Er wordt veel aandacht in de voorbereidingen gestopt waarbij het contact soepel en snel verloopt. De dag was fantastisch! Het personeel is vriendelijk, er hangt een relaxte sfeer, het eten was heerlijk. Een aanrader is ook zeker het ontbijt de volgende dag om nog eens na te genieten. - Jeanette van Bommel
"Dit was niet de eerste keer en zeker ook niet de laatste keer, dat wij dit culinaire paleisje op het strand bezochten. Het eten was heerlijk. De bediening was attent en vriendelijk. Kortom een heerlijk avondje aan het strand!" - Rob D.
"Een heerlijke avond gehad. Het was druk,maar service prima en ook goed op de hoogte van allergieën. Gaf goed advies wat wel en niet kon. Onze eerste aftrap op het strand was top. Er zullen nog meer volgen!" - Sandra B.
Trouwdag 12 juli 2019 8,7 Geplaatst op: 15 juli 2019 Onze bruiloft afgelopen vrijdag was fantastisch. Helaas werkte het weer niet echt mee maar At Sea toverde het terras om tot een prachtige ceremonieplek. Alles was top geregeld. We hadden een intieme bruiloft met veel kleine kindjes. Voor ons was het ontzettend fijn dat At Sea nu een event locatie is en dat je alle ruimtes voor 'jezelf' hebt. De bediening was perfect, het eten was heerlijk en we hebben nergens naar om hoeven kijken. Daadwerkelijk onze droom bruiloft op het strand gehad. Merci At Sea!! - Inez Schwanen

Verrassende en verfrissende vergaderarrangementen

Maak van een ‘gewone’ vergadering iets heel speciaals. Houd je team fris en vrolijk met verrassende vergaderarrangementen. Beachclub At Sea biedt je alles wat je nodig hebt voor een vruchtbare en smakelijke vergadering.

 • Diverse vergaderarrangementen
 • Incl. koffie, thee, ijswater en koekjes
 • Arrangementen voor hele dag of dagdeel
 • Uit te breiden met snacks & lunch
 • Borrel- & dinerarrangementen

Onder het mom ‘nu je dan toch op het strand bent’

Nu je dan toch op het strand bent met je team, kun je er net zo goed een productieve en gezellige dag van maken; daar helpen we je natuurlijk maar al te graag mee. Zo bieden we je uiteenlopende teamactiviteiten, exotische BBQ’s en spetterende bedrijfsfeesten.

 • Teambuildingactiviteiten & teamuitjes
 • Groepsspecials, zoals High Tea & BBQ’s
 • Duurzame producten en bereiding
 • Spetterende bedrijfsfeesten tot 400 personen
 • Volledig ontzorgd, onbezorgd genieten

Een omgeving waar je energie van krijgt

Er bestaat misschien geen plek zo inspirerend is als het strand. Bij Beachclub At Sea hebben we ons best gedaan om het inspiratielevel naar een nog nét iets hoger niveau te tillen– en met succes. Onze besloten en lichte vergaderruimtes bieden de ideale ruimte voor een vruchtbare vergadering.

Waai met het team uit op het prachtige strand, laat je inspireren door de zee, de wind en de meeuwen. Kom daarna met frisse energie vergaderen en geniet van alle luxe en comfort die je nodig hebt, zoals comfortabele stoelen, WiFi, een whiteboard & flipover.

Bekijk tour Ga naar 360° tour

Voor ieder evenement hebben wij het juiste terras beschikbaar. Voor groepen vanaf 25 tot 500 personen reserveren wij dit graag exclusief, waardoor de privacy absoluut 100% gewaarborgd wordt. De combinatie van Beachclub At Sea en Beachclub Titus is geschikt voor evenementen tot 1200 personen (bedrijfsfeest, conferentie, product presentatie, etc etc). Aan alle evenementen bieden wij de garantie dat bij “minder weer” de ruimtes comfortabel overkapt worden: dus warm, droog in een prachtige entourage.

Vergaderarrangementen voor een fris & vrolijk team

Een vruchtbare vergadering is het resultaat van een fris en vrolijk team. Met onze uiteenlopende vergaderarrangementen bieden we jullie precies dat wat jullie nodig hebben om de hele dag – of een dagdeel – vrolijk, fris en productief te blijven.

Al onze vergaderarrangementen zijn inclusief onbeperkt koffie, thee, ijswater en koekjes. De arrangementen zijn uit te breiden met heerlijke snacks, een uitgebreide lunch, een gezellige borrel of een heerlijk diner.

Een vergadering & verademing op het strand

Nu jullie dan toch als team op het strand zijn, willen jullie deze dag wellicht nóg net iets specialer maken; daar helpen we jullie natuurlijk graag mee. We bieden diverse teambuilding activiteiten, van een workshop cocktails shaken tot aan sportieve activiteiten op het strand.

Ook kun je natuurlijk bij ons terecht voor een spetterend bedrijfsfeest, een origineel teamuitje met eigen foodtruck, een exotische BBQ of gewoon een gezellige teamborrel. Wij nemen met liefde de hele organisatie uit handen, zodat jij onbezorgd met je team kunt meegenieten.