Vacture: Zelfstandig werkend kok

Ben jij zelfstandig, stressbestendig en heb jij een passie voor verse ingrediënten, de herkomst van producten innovatieve gerechten bereiden?Voor onze keuken in Beachclub At Sea zijn wij op zoek naar een enthousiaste, teamgerichte en zelfstandig werkende kok voor minimaal 24 uur per week. Als zelfstandig werkend kok ben je gepassioneerd in kwaliteit, verse ingrediënten, product herkomst en innovatie voor het leveren van opmerkelijke gerechten. Je werkt nauw samen met de chef kok en sous chef terwijl je management en leiderschapsvaardigheden zich steeds verder ontwikkelen.

Onze ideale kandidaat heeft eerdere ervaring met het werken in restaurant of  hotel en heeft een bewezen succes behaald als zelfstandig werkend kok of een gelijkwaardige rol. Je hebt goede communicatievaardigheden.

JOUW VOORNAAMSTE TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

 • Verrichten van voorbereidende werkzaamheden, zoals wassen en snijden van groenten, vlees en/of vis
 • Beoordelen van de te gebruiken ingrediënten op versheid, houdbaarheid e.d.
 • Uitvoeren van de bereidingen van de gerechten en bewaken van de kwaliteit volgens de richtlijnen van At Sea
 • Toezien op de werkzaamheden van de hulpkoks en de begeleiding hiervan
 • Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en – machines, volgens de HACCP regels
 • Naleven van de voorschriften op het gebied van veiligheid, HACCP en service standaarden;
 • Aanbrengen van menusuggesties.

Wij vragen van jou:

 • Creativiteit en innovativiteit
 • Goede Nederlandse of Engelse spreek- en schrijfvaardigheid
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Enthousiasme   
 • Stressbestendigheid
 • Kwaliteitsgerichtheid.
Trouwdag 28 juni 2019 8,9 Geplaatst op: 01 juli 2019 Wat hebben wij een topdag gehad!! Alles was precies georganiseerd zoals van tevoren afgesproken. Brigitte is een topvrouw, die graag meedenkt en door haar ervaring van onze dag echt een topdag gemaakt heeft. Lekker eten, mooie locatie, genoeg mogelijkheden bij mooi en slechter weer. Duidelijke offerte, goede prijs-kwaliteitverhouding. Echt een aanrader als jullie op het strand willen trouwen! - Angela de Best
Trouwdag 29 mei 2019 9,9 Geplaatst op: 14 juni 2019 Het personeel doet er alles aan om de dag volledig naar wens te laten verlopen. Er wordt veel aandacht in de voorbereidingen gestopt waarbij het contact soepel en snel verloopt. De dag was fantastisch! Het personeel is vriendelijk, er hangt een relaxte sfeer, het eten was heerlijk. Een aanrader is ook zeker het ontbijt de volgende dag om nog eens na te genieten. - Jeanette van Bommel
"Dit was niet de eerste keer en zeker ook niet de laatste keer, dat wij dit culinaire paleisje op het strand bezochten. Het eten was heerlijk. De bediening was attent en vriendelijk. Kortom een heerlijk avondje aan het strand!" - Rob D.
"Een heerlijke avond gehad. Het was druk,maar service prima en ook goed op de hoogte van allergieën. Gaf goed advies wat wel en niet kon. Onze eerste aftrap op het strand was top. Er zullen nog meer volgen!" - Sandra B.
Trouwdag 12 juli 2019 8,7 Geplaatst op: 15 juli 2019 Onze bruiloft afgelopen vrijdag was fantastisch. Helaas werkte het weer niet echt mee maar At Sea toverde het terras om tot een prachtige ceremonieplek. Alles was top geregeld. We hadden een intieme bruiloft met veel kleine kindjes. Voor ons was het ontzettend fijn dat At Sea nu een event locatie is en dat je alle ruimtes voor 'jezelf' hebt. De bediening was perfect, het eten was heerlijk en we hebben nergens naar om hoeven kijken. Daadwerkelijk onze droom bruiloft op het strand gehad. Merci At Sea!! - Inez Schwanen

Bekijk tour Ga naar 360° tour

Voor ieder evenement hebben wij het juiste terras beschikbaar. Voor groepen vanaf 25 tot 500 personen reserveren wij dit graag exclusief, waardoor de privacy absoluut 100% gewaarborgd wordt. De combinatie van Beachclub At Sea en Beachclub Titus is geschikt voor evenementen tot 1200 personen (bedrijfsfeest, conferentie, product presentatie, etc etc). Aan alle evenementen bieden wij de garantie dat bij “minder weer” de ruimtes comfortabel overkapt worden: dus warm, droog in een prachtige entourage.